RESTORANTI “SOLE” MË I VIZITUARI NGA PERSONALITETET E NDRYSHËM

Sole Restoranti “SOLE” është i pronarit Aki Nuredinit nga Kamjani i Tetovës. I cili prej 30 vitesh jeton dhe vepron në Vjenë të Austrisë Aki Nuredini gjatë këtyre viteve me punë arrinë që lokalin e tij ta shëndrrojë në një vend ku e vizitojnë artistët, biznismenët dhe politikanët më të njohur nga Austria, Maqedonia, Shqipëria dhe Kosova etj. Restoranti i Akiut është vizituar edhe nga ish presidenti amerikan Bill Klinton. Mikëpritja e ngrohtë dhe specialitetet e shijshme që ofron lokali i Akiut i bashkon personalitet e kulturës, politikës, biznesit dhe profileve të ndryshme. Akiu nga  shteti austriak prej disa vitesh me radhe shperblehet  me medalje të arta të qytetit që njihet si çmim më i madh në Vjen, pasi këto dekorata  i jep presidenti i Austrisë. Aki Nurdini është shpallur qytetar nderi i Austrisë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*