Informim

Informojmë të gjithë shtetasit e Republikës së Maqedonisë të cilët janë me punë të përkohshme ose me qëndrim jashtë vendit se që nga akti i shpalljes së zgjedhjeve dhe deri në mbarim të shikimit publik, të dërgoni Fletëparaqitje për votim, të nënshkruar personalisht ose ti dërgoni me postë elektronike me të cilën paraqiten për votim në zgjedhjet të parakohshme për deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë  në PDK-re (neni 50-a paragrafi 8 në bazë të nenit 15 paragrafi 2).

Formulari –Fletëparaqitja për votim, si dhe të gjitha informatat në lidhje me votimin mundeni ti gjeni në ueb faqen e KSHZ-së gjegjësisht në linkun

http://www.sec.mk/zgjeshjet-e-parakohsheme-per-deputete/?lang=sq

Paraqitja mund të kryhet përmes aplikacionit elektronik të vendosur në ueb faqen e Komisionit Shtetëror Zgjedhor  https://dijaspora.sec.mk.

Paraqitja në përfaqësitë diplomatike-konsullore, respektivisht në zyrat konsullore, do të zgjatë deri më 11 nëntor të vitit 2016.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*