GËZUAR VITIN E RI 2015

Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Migracion, Osman Shukriu ua uron Vitin e Ri 2015 të gjithë  mërgimtarëve nga Maqedonia kudo që janë në mërgatë. Le të jetë viti i sukseseve të përbashkëta dhe afrimit të mërgatës me vendlindjen .

 

Gëzuar Vitin e Ri 2015  dhe  u dëshiroj   mbarësi,  suksese në familjet tuaja.

GËZUAR VITIN E RI  2015

 

Me respekt,

Osman Shukriu

Zëvendësdrejtor i Agjencisë për Migracion i RM-së