Abetare mbarëkombëtare dhe libra shkollore për shkollën shqipe në Rankfort

Në Rankfort të Ilionoisit në SHBA u hap shkolla shqipe me mësim plotësues dhe në  Agjencionin për Migracion dërguan kërkesë  për pajisje me tekste shkollore për fatosat e rinj mërgimtarë.

Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Migracion, Osman Shukriu  iu doli në ndihmë fëmijëve të mërgimtarëve që do të mësojnë në këtë shkolle shqipe dhe që do të njihen me atdheun e tyre në Rangfort,  duke iu dërguar  Abetare mbarëkombëtare dhe tekste tjera shkollore.

Me respekt,

Zëvendësdrejtori i Agjencionit për Migracion

Osman Shukriu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*